Sponsoring

Het Beterboek

Het Beterboek

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling in Ziekenhuis Nij Smellinghe. Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden in dit ziekenhuis gratis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt!

Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij.


Sportvereniging Rood Wit Frieschepalen

Sportvereniging Rood Wit Frieschepalen (s.v. RWF) is een vereniging die een belangrijke regionale functie vervult, met meer dan 200 leden. Als één van de weinige verenigingen in de omgeving faciliteert s.v. RWF het zaterdagamateurvoetbal. Sportieve ambities gaan hand in hand met ontspanning, gezelligheid en clubbinding.

Bij s.v. RWF is iedereen welkom en zijn alle geledingen vertegenwoordigd.
Kortom: een club waar het goed vertoeven is!


SamenLoop voor Hoop

Loop mee en sta stil bij kanker
SamenLoop voor Hoop is 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. Daarbij wisselen teamleden elkaar af op een parcours, als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Rondom de wandelestafette heeft elke editie een bijzonder programma voor bezoekers, boordevol muziek en activiteiten.


Hart in Friesland

Stichting Hart in Friesland zet zich in voor diverse goede doelen. Vooral sporters met een beperking kunnen op steun van Stichting Hart in Friesland rekenen. Maar ook op het gebied van ouderenzorg ondersteunen wij regelmatig goede doelen. Een overzicht van alle goede doelen die wij in 2017 gesteund hebben, vindt u in onze sponsorlijst.
Zoals ieder jaar hebben wij ook dit jaar weer een krant samengesteld waarin wij een aantal van de goede doelen voorstellen. Maar ook onze medewerkers, vrijwilligers en donateurs komen aan bod want zonder hen zou het werk van Stichting Hart in Friesland niet mogelijk zijn.